page_head_Bg

Kabar

Saiki kita duwe sawetara gauze medis ing omah kanggo nyegah cedera sing ora disengaja.Panganggone gauze trep banget, nanging bakal ana masalah sawise digunakake.Spons gauze bakal nempel ing tatu.Akeh wong mung bisa menyang dhokter kanggo perawatan prasaja amarga ora bisa ngatasi.
image003
Kaping pirang-pirang, kita bakal nemoni kahanan iki.Kita kudu ngerti solusi kanggo adhesion antarane gauze medis lan tatu.Ing kasus iki ing mangsa ngarep, kita bisa ngatasi dhewe yen ora serius.

Yen adhesion ing antarane blok kasa medis lan tatu lemah, gauze bisa diangkat alon-alon.Ing wektu iki, tatu biasane ora duwe rasa nyeri sing jelas.Yen adhesion antarane gauze lan tatu kuwat, sampeyan bisa alon-alon nyelehake sawetara saline utawa iodophor disinfectant ing gauze, kang alon-alon bisa udan gauze, biasane kanggo bab sepuluh menit, lan banjur ngresiki gauze saka tatu, supaya ana. ora bakal nyeri ketok.

Nanging, yen adhesion banget serius lan utamané nglarani, sampeyan bisa Cut mati gauze, ngenteni tatu kanggo scab lan tiba, banjur mbusak gauze.

Yen pemblokiran gauze medical kudu dibusak, gauze lan scab bisa dibusak bebarengan, banjur gauze lenga ing tatu seger bisa ditutupi karo disinfectant Iodophor supaya re adhesion.


Wektu kirim: Mar-29-2022