page_head_Bg

Kabar

  • The function and use of gauze bandages

    Fungsi lan panggunaan bandage gauze

    Bandage gauze minangka jinis pasokan medis umum ing obat klinis, asring digunakake kanggo ngobati tatu utawa panggonan sing kena pengaruh, sing perlu kanggo operasi.Sing paling gampang yaiku pita tunggal, digawe saka kasa utawa katun, kanggo ekstremitas, buntut, sirah, dada lan weteng.Perban ar...
    Waca liyane
  • The correct processing flow of medical gauze sponge in the wound

    Aliran pangolahan sing bener saka spons kasa medis ing tatu

    Saiki kita duwe sawetara gauze medis ing omah kanggo nyegah cedera sing ora disengaja.Panganggone gauze trep banget, nanging bakal ana masalah sawise digunakake.Spons gauze bakal nempel ing tatu.Akeh wong mung bisa menyang dhokter kanggo perawatan prasaja amarga ora bisa ngatasi.Kaping pirang-pirang, w...
    Waca liyane
  • Several matters needing attention in using medical gauze swab

    Sawetara perkara sing kudu digatekake nalika nggunakake swab kasa medis

    Medical gauze swab minangka produk medis kanggo perawatan tatu,Lan nglindhungi tatu kanthi apik.Kasa medis swab duwe syarat sing luwih dhuwur kanggo bahan lan luwih trep kanggo digunakake. Ing wektu sing padha, swab kasa medis kudu menehi perhatian marang masalah ing ngisor iki sajrone proses produksi.aku...
    Waca liyane