page_head_Bg

Kabar

Medical gauze swab minangka produk medis kanggo perawatan tatu,Lan nglindhungi tatu kanthi apik.Kasa medis swab duwe syarat sing luwih dhuwur kanggo bahan lan luwih trep kanggo digunakake. Ing wektu sing padha, swab kasa medis kudu menehi perhatian marang masalah ing ngisor iki sajrone proses produksi.

Ing proses manufaktur swab kasa medis, "nggodhok alkali" saka gauze minangka proses sing penting banget.Tujuane kanggo mbusak slurry, grease lan lilin ing kain abu-abu, sing langsung mengaruhi kualitas gauze medis.Ing wektu sing padha, ana akeh polutan sing diprodhuksi ing proses iki, sing mbutuhake perhatian khusus ing karya.

Kanggo nyuda jumlah polutan sing diprodhuksi sajrone produksi swab gauze medis, kain abu-abu kain kasa sing diprodhuksi saiki asring rampung kanthi pirang-pirang proses kayata steaming uap, ngumbah banyu lan bleaching sawise degreasing, dewaxing lan mbusak slurry ing dhuwur. - silinder suhu.The polutan saka proses sadurungé asring digawa menyang bagean sabanjuré kanggo mesthekake yen gauze meets standar sanitary dibutuhake lan kualitas produk, banyu liyane resik kudu digunakake kanggo reresik.

Kajaba iku, blok gauze medis kudu diuji lan dipriksa kanthi ketat sadurunge ninggalake pabrik.Wis koyo tangan alus, panyerepan banyu kuwat, Kapadhetan weft seragam, putih lan hambar, ora asam lan alkali, lan aman kanggo nggunakake.Kain katun katun murni sing jarang dipilih.Sawise milih gauze qualified lan ditrapake, iku tundhuk klorin oksigen bleaching pindho (degreasing), banjur degreased kain abu-abu gauze mechanically dipérang dadi ngudani, lan banjur Cut menyang cocog pamblokiran gauze medical miturut specifications dibutuhake.

images1


Wektu kirim: Mar-29-2022