page_head_Bg

produk

  • Zigzag Cotton

    Katun Zigzag

    kapas zigzag, kapas ginned diproses dening gin serrated diarani kapas serrated.

  • Povidone lodine Swabstick

    Povidone lodine Swabstick

    (Iodophor ; PVP-I ; yodium)Povidone lodine swabstick: Medical Povidone lodine swab dijenengi amarga ngandhut komponen iodophor, wis keracunan kuwat lan sterilization, bisa mateni virus, bakteri, kanggo njamin safety lan kesehatan.

  • Dental Cotton Roll

    Dental Cotton Roll

    Gulungan katun dental, digawe saka 100% serat dawa katun putih alami murni, nduweni efek panyerepan banyu sing apik.

  • Cotton Swab

    Kapas Swab

    Cotton swabs, uga dikenal minangka wipes.Cotton swab wis kebungkus karo sawetara katun disinfecting luwih gedhe tinimbang matchstick utawa plastik kelet, utamané digunakake ing perawatan medical ing medicine Cairan daub, adsorption pus lan getih lan ing.

  • Cotton Roll

    Katun Roll

    Gulungan wol katun absorbent digawe dening katun combed kanggo mbusak impurities lan banjur bleached, tekstur alus lan Gamelan amarga prosedur carding.

  • Cotton Ball

    Bola katun

    1. Bahan: 100% katun.
    2. Werna: biru, pink, kuning, putih lsp.
    3. Dhiameter: 10mm, 15mm, 20mm, 30mm, 40mm, lsp.
    4. Nganggo utawa tanpa benang sing bisa dideteksi sinar-X.
    5. Sertifikat: CE/ISO13485/.
    6. Layanan OEM & Pesenan Cilik kasedhiya.
    7. Sterilized utawa non-steril.
    8. Nganggo utawa tanpa benang X-ray sing bisa dideteksi
    9. Kanthi utawa tanpa dering elastis.
    10. Bobot: 0.5g, 1.0g, 1.5g, 2.0g, 3g etc.