page_head_Bg

produk

  • Elastic Hospital Disposable Medical Elastic New Style First Aid PBT bandage

    Rumah Sakit Elastis Elastis Medis Elastis Gaya Anyar Perban PBT Pertolongan Pertama

    Bahan:viscose, katun, poliamida
    warna:putih
    Bobot:30g, 40g, 45g, 50g, 55g etc
    Jembar:5cm, 7.5vm, 10cm, 15cm, 20cm etc
    dawa:5m, 5m, 4m, 4m, lsp
    Fitur:Elastisitas sing dhuwur, aktivitas sendi ora diwatesi sawise digunakake, ora nyusut, ora bakal ngalangi sirkulasi getih utawa nggawe owah-owahan lokasi gabungan.Bahan kasebut ambegan kanthi apik lan ora bakal ngembun tatu.
    Packing:1gulungan / dikemas kanthi individu, tas permen gulungan tunggal

  • Disposable Medical Hospital Gauze Supply Skin Color High Elastic Cotton Crepe Bandage

    Pasokan Kasa Kasa Rumah Sakit Medis sing Bisa Digunakake Warna Kulit Katun Krep Elastis Tinggi

    Bahan:97% katun + 3% spandex
    warna:putih, kulit, nganggo klip aluminium utawa klip elastis
    Bobot:70g, 75g, 80g, 85g, 90g, 95g, 100g etc
    Kanthi utawa tanpa garis abang / biru
    Jembar:5cm, 7,5cm, 10cm, 15cm, 20cm etc
    dawa:10m, 10m, 5m, 5m, 4m, 4m etc
    Packing:1 roll / individu dikempalken

  • High Elasticity Ventilation Disposable Medical Compression Bandage

    Ventilasi Elastisitas Tinggi Perban Kompresi Medis Bisa Dibuang

    Bahan:Polyester / katun; karet / spandex

    warna:kulit entheng / kulit peteng / alami nalika / Kulit / Abang / Jambon / Ijo / Biru / Kuning lsp

    Bobot:80g, 85g, 90g, 100g, 105g, 110g, 120g etc

    Jembar:5cm, 7,5cm, 10cm, 15cm, 20cm etc

    dawa:5m, 5m, 4m lsp

    Packing:1 roll / polybag / individu dikempalken

    Sertifikat:CE, ISO

    Sampel:gratis

    OEM:nyedhiyakake

    Disinfeksi:Disinfeksi

  • OEM Disposable Absorbent Gauze Medical Sterile or non-sterile Gauze Bandage

    OEM Disposable Absorbent Kasa Medis Steril utawa non-steril Kasa Kasa Bandage

    Iki minangka kain kasa sing ditenun saka benang sing beda-beda, sing bisa digulung, dipotong lan dikemas kaya sing dibutuhake.
    Bisa langsung kontak tatu, kanthi fiksasi, klamben, hemostasis lan fungsi liyane.
    Digunakake kanggo tatu klamben utawa bagean sing kena pengaruh, hemostasis konvensional, fiksasi prasaja.

  • Hot Sale Different Sizes Medical Disposable Non Woven/cotton Adhesive Elastic Bandage

    Hot Sale Beda Ukuran Medical Disposable Non Woven/katun Adhesive Elastis Bandage

    Bahan:non woven/katun
    warna:biru, abang, ijo, kuning lsp
    jembaré:2,5cmX5m,7,5cm,10cm etc
    dawa:5m, 5m, 4m, 4m, 3m etc
    Packing:1roll / tas Candy utawa blister
    Multiple panggunaan:bantuan kanggo ngamanake bandage wraps, ngredhakaké dadi gedhe lan ningkataké marasake awakmu, becik kanggo galur lan sprains;bisa ditrapake kanggo nglindhungi akeh bagean awak, kayata tungkak, bangkekan, driji, driji sikil, sikut, dhengkul lan liya-liyane; uga bisa digunakake kanggo pets, persediaan sing migunani banget kanggo panggunaan biasa.

  • Heavy elastic adhesive bandage

    Bandage adhesive elastis abot

    Bahan:100% kain elastis
    warna:putih (karo garis tengah kuning), Kulit (karo garis tengah abang).
    jembaré:5cm, 7.5vm, 10cm, 15cm etc
    dawa:4,5m lsp
    Lim:adhesive panas nyawiji, lateks free
    Packing:1gulungan / dikempalken kanthi individu, Tas permen utawa kothak gulung tunggal

  • CE ISO Certified Excellent Quality Medical Disposable POP Bandage

    CE ISO Certified Kualitas Unggul Medis Disposable POP Bandage

    Bahan:katun + plester paris
    Setelan wektu:2-3 menit
    Jembar:5cm, 7.5vm, 10cm, 12.5cm, 15cm, 30cm etc
    dawa:10m, 10m, 5m, 5m, 4m, 3m, 2.7m etc
    Aplikasi:Fiksasi ortopedi, ortopedi ortopedi, peralatan fungsional tambahan prosthesis, alat pendukung, departemen ngobong stent protèktif lokal, lsp.
    Packing:1gulungan / dikemas kanthi individu, tas permen gulungan tunggal